Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

[FOTO GALERİ] Kiev’de Euro 2012 taraftarı Elton John ve Queen konserinde stres attı

Avrupa Futbol Şampiyonası Euro 2012 İspanya ve İtalya final maçı öncesinde taraftar Elton John ve Queen’in AİDS ile mücadele konserinde stres attı.

Ukrayna’nın başkenti Kiev’de Bağımsızlık Meydanı ve Hreşçatik Caddesi üzerinde kurulan taraftar bölgesinde gerçekleşen konserlere 100 binin üzerinde kişinin katıldığı belirtildi.

Konser başlamadan önce toplanan kalabalığa, Ukrayna’da AİDS’in hâlihazırdaki durumu ve yayılması içerikli bir video gösterildi.

30 Haziran’da saat 20.00’de Elton John ile başlayan ve akabinde Queen ile devam eden konser yaklaşık olarak beş saat sürdü ve 1 Temmuz’un ilk saatlerinde bitti.

İlk olarak sahneye Elton John çıktı. Konsere katılanlara hitaben kısa bir konuşma yapan Elton John AİDS ile mücadeleye kayıtsız kalınmaması gerektiğini vurguladı. Ayrıca sanatçı sahneye çıkan bir seyirci ile de kucaklaştı.

Queen’in popüler şarkılarını ise oyuncu ve sanatçı Adam Lambert seslendirdi. Queen sahne aldığında ise dev ekranlarda gurubun efsanevi solisti Freddie Mercury’nin görüntüleri verildi.

Konser esnasında taraftar bölgesinde güvenliğin 3 bin polis memuru tarafından sağlandığı bildirildi.

YUNUS ERDOĞDU | KİEV – CİHAN

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]