Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

İspanya, Portekiz’i penaltılarla geçti

EURO 2012 Avrupa Futbol Şampiyonası’nın ilk yarı finalinde kazanan ve finale çıkan taraf penaltılar sonucunda rakibi Portekiz’e 4-2 üstünlük sağlayan İspanya oldu. Bu zorlu maçta düdük çalan Cüneyt Çakır ve ekibi ise hemen hemen hatasız bir yönetim sergileyerek takdir topladı.

120 dakikası başladığı gibi golsüz sona eren maçta hem İspanya’nın hem de Portekiz’in gol pozisyonu sayısı bir elin parmaklarını geçmeyecek kadar azdı. Hem tribündeki hem de televizyonlarının başındaki izleyicileri sıkan 120 dakikanın meyvesi penaltılar oldu.

Penaltılar sonucunda rakibine 4-2 üstünlük sağlayan İspanya finalist oldu. İspanya’nın penaltı golleri Iniesta, Pique, Sergio Ramos ve Fabregas’tan gelirken, Portekiz’in penaltılarını Pepe ve Nani değerlendirdi.

2008 Avrupa ve 2010 Dünya şampiyonu İspanya’nın 2012 Avrupa Şampiyonası finalindeki rakibini yarın oynanacak Almanya – İtalya karşılaşması belirleyecek.

Stat: Donbass Arena (Ukrayna-Donetsk)
Hakemler: Cüneyt Çakır, Bahattin Duran, Tarık Ongun (Türkiye), Çizgi hakemleri: Hüseyin Göçek ve Bülent Yıldırım
Portekiz: Rui Patricio, Bruno Alves, Pepe, Fabio Coentrao, Joao Pereira, Miguel Veloso (Dk. 107 Custodio), Joao Moutinho, Raul Meireles (Dk. 112 Silvestre Varela), Nani, Cristiano Ronaldo, Hugo Almeida (Dk. 81 Nelson Oliveira)
İspanya: Iker Casillas, Gerard Pique, Sergio Ramos, Alvaro Arbeloa, Jordi Alba, Andres Iniesta, Xavi Hernandez (Dk. 86 Pedro Rodriguez), Xabi Alonso, Sergio Busquets, David Silva (Dk. 60 Navas), Negredo (Dk. 53 Cesc Fabregas)
Sarı kartlar: Dk. 40 Sergio Ramos, Dk. 60 Sergio Busquets, Dk. 84 Alvaro Arbeloa, Dk. 113 Xabi Alonso (İspanya), Dk. 45 Fabio Coentrao, Dk. 61 Pepe, Dk. 64 Joao Pereira, Dk. 86 Bruno Alves, Dk. 90 Miguel Veloso (Portekiz)
Penaltılar: Pepe, Nani, (Kaçıranlar: Joao Moutinho, Bruno Alves) (Portekiz), Andres Iniesta, Gerard Pique, Sergio Ramos, Cesc Fabregas, (Kaçıran: Xabi Alonso) (İspanya)

KİEV | CİHAN

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]