Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

Türkiye-Ukrayna Diplomatik Belgeleri Sergisi açıldı

İstanbul Üniversitesi öğretim görevlisi Dr. Mehmet Fahri Furat’ın hazırladığı “TC Başbakanlık, Osmanlı Arşivi’nden 1918-1921 Tarihlerine Ait Türkiye-Ukrayna Diplomatik Belgeleri” sergisi Basın-Yayın ve Enformasyon Genel Müdürlüğü Sergi Salonu’nda açıldı.

Ukrayna’nın Türkiye Büyükelçiliği Elçi-Müsteşarı Dr. Valery Khrupa, Basın Müşaviri Dr. Bogdan Sergiyçuk, Basın-Yayın ve Enformasyon Genel Müdürü Murat Karakaya ile Kültür ve Turizm Bakanlığı Müsteşarı Özgür Özarslan serginin açılışında birer konuşma yaptı. Sergide Brest-Litovsk anlaşması ile başlayan ve ilk elçilerin atanması ile devam eden 1918-1921 yılları arasındaki sürece ait TC Başbakanlık Osmanlı Arşivi ve Ukrayna Devlet Arşivleri’nde bulunan belgeler yer aldı. TC Kültür ve Turizm Bakanlığı, TC Başbakanlık Basın-Yayın ve Enformasyon Genel Müdürlüğü ve Ukrayna’nın Ankara Büyükelçiliği’nin destekleriyle düzenlenen sergi, ilgililerin beğenisine sunuldu.

CİHAN

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]