Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

İsveç kazandı, Fransa sevindi

Euro 2012 D Grubu mücadelesinde İsveç, Fransa’yı 2-0 yenerek turnuvaya galibiyetle veda etti. Fransa, grubu 4 puanla 2. sırada tamamlayarak çeyrek finalde İspanya’nın rakibi oldu.

Maçın ilk dakikalarında oyuna hakim olan taraf Fransa’ydı. 18. dakikada Ribery’nin ceza alanına yaptığı ortaya Benzema kötü vurdu ve top auta gitti. 35’te de Ben Arfa’yla pozisyona giren Fransızlar, aradığını bulamayınca ilk yarı 0-0 sonuçlandı. İkinci 45 dakika ilk devreye oranla daha tempoluydu. İsveç, 54. dakikada İbrahimoviç’in güzel volesiyle 1-0’lık üstünlüğü yakaladı. Bu golden sonra iki tarafın isteksiz oyunu, müsabakanın sonuna kadar devam etti. Ancak 90+1’de İsveç adına Holmen’in direkten dönen şutunu Larsson tamamladı: 2-0. Kalan sürede başka gol sesi çıkmadı ve İsveç, sahadan 2-0’lık galibiyetle ayrıldı.

İSVEC: 2

FRANSA: 0

İSVEÇ: Isaksson 7, Granqvist 6, Mellberg 7, Jonas Olsson 7, Martin Olsson 6, Svensson 5 (Dk. 79 Holmen 6), Kallström 7, Larsson 8, İbrahimoviç 8, Bajrami 3 (Dk. 46 Wilhelmsson 3), Toivonen 4 (Dk. 78 Wernbloom 3)

FRANSA: Lloris 4, Debuchy 5, Rami 4, Mexes 5, Clichy 4, Diarra 4, Mvila 5 (Dk. 83 Giroud 3), Nasri 4 (Dk. 77 Menez 3), Ben Arfa 5 (Dk. 59 Malouda 3), Benzema 5, Ribery 4

GOLLER: Dk. 54 İbrahimoviç, Dk. 90+1 Larsson (İsveç)

SARI KARTLAR: Svensson, Holmen / Mexes

HAKEMLER: Pedro Proença 6, Bertino Miranda 6, Ricardo Santos 6 (Portekiz)

STAT: Olimpiyat Stadı (Kiev)

KİEV | CİHAN

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]