Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberlerİş DünyasıSpor

Ukrayna’daki yabancı işadamları futbolda buluştu

Türk Ukrayna İşadamları Derneği (TUİD) inisiyatifiyle; Alman Ukrayna İşadamları Derneği (DWK), İtalyan Ukrayna İşadamları Derneği (AIU), İskandinav Ukrayna İşadamları Derneği (NBNU) ve American Chamber of Commerce (ACC), dostluk turnuvasına düzenleyecek.

18 Haziran Pazartesi günü saat 18.00’de, Kiev Kardeşlik Kemeri’nin yanında kurulan Avrupa Köyü’nde gerçekleşecek etkinlikte her işadamı derneğinin üyelerinden oluşan beşer kişilik takımlar kendi aralarında maç yapacak.

Mini turnuva sonunda şampiyon takıma ve turnuvanın en iyi oyuncularına sponsorlar tarafından çeşitli hediyeler verilecek.

Organizasyon, oynanacak maçların yanı sıra düzenlenecek kokteyl ile bir işbirliği ortamı oluşturulacak.
Organizasyonun TUİD tarafından ana sponsoru REINA Travel olurken, diğer sponsorlar ise BEKO, Asisstant Reklam ve TİKE Restoran.

İlk kez düzenlenecek bu etkinlik üyelerin yanı sıra Ukrayna’daki Türklere de açık olacak.

YUNUS ERDOĞDU | KİEV – CİHAN

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]