Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

B Grubu’nda Almanya ve Portekiz çeyrek finalde

EURO2012 Avrupa Futbol Şampiyonası B Grubu’nda yapılan maçta Hollanda’yı 2-1 yenen Portekiz ile Danimarka’yı 2 – 1 yenen Almanya çeyrek finale yüksel iki takım oldu.

Ukrayna’nın Kharkiv şehrindeki Metalist Stadı’nda oynanan karşılaşmada Portekiz, sahadan 2-1 galip ayrıldı ve çeyrek finale yükseldi.

Karşılaşmada Portekiz’in gollerini, 28. ve 74. dakikalarda Cristiano Ronaldo attı. Hollanda’nın tek golünü ise 11. dakikada Rafael Van der Vaart attı.

ALMANYA DA DANİMARKA’YI YENEREK 9 PUANLA TURLADI

B Grubu’nda yapılan diğer maçta Danimarka’yı 2-1 yenen Almanya, çeyrek finale yükseldi. Lviv Arena Stadı’nda oynanan karşılaşmada Almanya sahadan 2-1 galip ayrıldı ve çeyrek finale yükseldi.

Karşılaşmada Almanya’nın gollerini; 19. dakikada Podolski ve 80. dakikada Bender attı. Danimarka’nın tek golünü ise 25. dakikada Michael Krohn-Dehli attı.

Grubunu 9 puanla lider tamamlayan Almanya çeyrek finale adını yazdırarak favori olduğu EURO 2012’de grup maçlarında puan kaybı yaşamadı.

Almanya, çeyrek finalde Yunanistan’ın, Portekiz ise Çek Cumhuriyeti’nin rakibi oldu.

B GRUBU’NUN SON PUAN DURUMU

TAKIMLAR O     G     B     M     A     Y     A     P
Almanya 3     3     0     0     5     2     3     9
Portekiz 3     2     0     1     5     4     1     6
Danimarka 3     1     0     2     4     5     -1     3
Hollanda 3     0     0     3     2     5     -3     0

İSTANBUL | CİHAN

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]