Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

[VİDEO] Komedi Euro 2012 böyle tiiiye alınır ‘Saha Dışı’

Polonya ve Ukrayna‘nın ortaklaşa düzenlediği Euro 2012 heyecanı bugün resmen başlıyor. Bir ay sürecek müsabakalar TRT’den ekrana gelirken kanal, ‘Saha Dışı’ adlı yeni bir komedi programıyla izleyiciyi kısa süreli de olsa futbol heyecanından uzaklaştırıp, eğlenceli dakikalar yaşatmayı hedefliyor.

Şoray Uzun ve Ceyhun Fersoy, Euro 2012’nin ünlü isimlerini ve Türk futbol dünyasının devlerini Saha Dışı’nda evinize getiriyor. Dizi formatında hazırlanan programda, Mesut Özil, Ricardo Quaresma, Cristiano Ronaldo, Carles Puyol, Wayne Rooney, Milan Baros gibi birçok ünlünün tiplemeleri yapılacak. Yapımcılığını Birol Güven’in, yönetmenliğini Umut Gelgör’ün üstlendiği Saha Dışı, şampiyona boyunca her akşam ekrana gelecek.

TRT 1 21.00

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]