Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

THY’nin tarifeli Kiev-Sabiha Gökçen seferleri başlıyor

Türk Hava Yolları (THY) 19 Haziran’dan itibaren Ukrayna’nın başkenti Kiev’i dünyaya bağlayan Borispil Havalimanı ile İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı arasında karşılıklı uçuşlara başlayacak.
Kiev-İstanbul arasında gidiş- dönüş uçak biletlerinde de bir süre promosyon yapan THY, her şey dahil sadece 239 Euro’dan uçuracak.19 Haziran’da başlayacak seferler haftanın; salı, perşembe ve cumartesi günleri gerçekleşecek.

Sefer olan günlerde uçuşlar yerel saatlere göre; İstanbul Sabiha Gökçen kalkış 14.35, Kiev’e varış 16.35, Kiev Borispil kalkış 17.35, İstanbul’a varış 19.35 şeklinde olacak.

Hâlihazırda THY’nin Kiev’den İstanbul Atatürk Havalimanı’na haftada 13 tarifeli seferi bulunuyor.

19 Haziran’ da başlayacak Kiev – İstanbul (Sabiha Gökçen Havalimanı) uçuşlarıyla birlikte THY, Kiev-İstanbul arasında 7 günde 16 sefer sayısına ulaşacak.
Avrupa Futbol Şampiyonası karşılaşmalarının oynanacağı şehirlerden birisi olan Kiev’de 1 Temmuz tarihinde Euro 2012 final maçı oynanacak.

1 Ağustos tarihinden itibaren ise Türkiye ile Ukrayna arasında vizesiz rejim başlayacak.

YUNUS ERDOĞDU | KİEV – CİHAN

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]