Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberlerİş Dünyası

TUİD Spor’un forma sponsoru kim oldu?

Ukrayna’nın en önemli iş futbol turnuvalarından ‘Corporate Leauge’ için bu yıl Türk Ukrayna İşadamları Derneği (TUİD), Kiev’de okuyan Türk öğrencilerden kurulu bir takım oluşturdu.

Epicenter, Premier Palace, Biofarma, Prime Bank, K Mobile ve Kiev NPU gibi çok sayıda prestijli firmanın mücadele edeceği turnuvada bayrağımızı dalgalandıracak takımın forma sponsorluğunu ise TUİD’e üye firmalardan Reina Grup şirketi Reina Travel gerçekleştirdi.

TUİD Genel Merkezi’nde yapılan antlaşmaya TUİD Spor ve Öğrenci İşlerinden sorumlu yönetim kurulu üyesi Kenan Çanaklı ile Reina Grup’un patronu ve genel müdürü Onur Hekim imza koydu.

İmza töreninde kısa bir konuşma yapan Kenan Çanaklı;

“İçinden geçtiğimiz bu zor ekonomik koşullarda böyle bir sponsorluk gerçekleştirdiği için Reina Travel’in sahibi Onur Hekim’e teşekkür ediyor ve Reina Grup’un bu gibi katkılara devam etmesini diliyorum” dedi.  

Çanaklı;

“Önemli olan turnuvada başarılı olmaktan ziyade, orada bir Türk takımının mücadele ediyor ve öğrenci kardeşlerimizin Ukrayna’daki Türk iş dünyası tarafından destekleniyor olmasıdır.”

diyerek sözlerini tamamladı.

Reina Grup olarak bundan önce de TUİD tarafından düzenlenen sosyal sorumluluk projelerine ve organizasyonlara imkânları doğrultusunda destek olduklarını belirten grubun Genel Müdürü Onur Hekim ise, forma reklamını grup şirketlerinden Reina Travel olarak verdiklerini söyledi.

Hekim: “Reina Travel, bugün Kiev çıkışlı İstanbul uçuşlarında en çok bilet satan firmadır ancak dünyanın diğer bölgelerine, Ukrayna çıkışlı uçuşlarda ve Ukrayna içi hava ulaşımında önemli bir satış hacmine ulaştık” dedi.

Reina’nın patronu, gelecekte de bu tarz desteklere devam edeceklerini de belirtti.

Görüşme, sponsorluk antlaşmasının TUİD adına yönetim kurulu üyesi Kenan Çanaklı, Reina Travel olarak ise, firmanın sahibi Onur Hekim tarafından imzalanmasıyla son buldu.

HABER | TUİD WEB

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]