Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

Uludağ Gazoz’un sahibi tekne kazasında hayatını kaybetti

Söylemezoğlu Meşrubat’ın sahibi, iş adamı Mustafa Söylemez, Adalar açıklarında meydana gelen tekne kazasında hayatını kaybetti. Söylemez’in teknesinin battığı bölgede polisin incelemeleri sürüyor.

Kaza, gece Büyükada açıklarında meydana geldi. İçinde iş adamı Mustafa Söylemez, arkadaşı Ethem Karaoğuz, kaptan Alaattin Çağıral ve yardımcı kaptan Ali Aydın Arpacı’nın bulunduğu tekne, Kurşunburnu mevkiinde kayalıklara çarptı. Çarmanın etkisiyle tekne alabora oldu. Kazada, Söylemez hayatını kaybetti. Yaralanan Karaoğuz ve Çağıral Kartal Sadi Konuk Eğtim ve Araştırma Hastanesi’ne, Arpacı ise Büyükada Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Sahil Güvenlik ekiplerince denizden çıkarılan Söylemez’in cesedi, Büyükada Devlet Hastanesi’nin morguna götürüldü. Cesedin buradan, otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu’na sevk edildiği öğrenildi.

TEKNENİN BİR KISMI GÖRÜNÜYOR

Mustafa Söylemez’in bir davet üzerine Sedef Adası’na gittiği, davet sonrası arkadaşı Ethem Karaoğuz ve kaptanlarla birlikte Maltepe’ye dönmek üzere hareket ettiği belirtildi. Kazanın meydana geldiği kayalıklara çarpan teknenin bir kısmı su yüzeyinde görünür durumda. Sahil güvenlik ekipleri de bölgedeki çalışmalarını sürdürüyor.

KAPTAN ÇAĞIRAL’IN TEDAVİSİ SÜRÜYOR

Kartal Sadi Konuk Eğtim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan 25 yaşındaki kaptan Alaattin Çağıral’ın tedavisi sürüyor. Çağıral’ın, kazayla ilgili polise ifade vermediği öğrenildi. Konuyla ilgili bilgi almak isteyen basın mensuplarını da geri çevirdi.

Mustafa Söylemez, Uludağ Gazoz, Erikli Su, Kristal Kola ve Joyful meyve sularının sahibiydi.

NURİ SOYLU, ERCAN YILDIZ | İSTANBUL – CİHAN

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]