Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

Kiev’de yaşayanlar okuyun ki “Kiev Günü”nde mağdur olmayın!

Kiev’de mayıs ayının 26 ve 27’sinde kutlanacak “Kiev Günleri” nedeniyle kent merkezi büyük ölçüde trafiğe kapatılacak.

Kiev Valiliğinden yapılan açıklamada, bu günlerde sadece Hreşçatik caddesinin değil buraya çıkan irili ufaklı diğer caddelerin de trafiğe kapalı olacağını duyuruldu.

Kent merkezi, 26 Mayıs sabah 08.00’dan kutlamaların bitişine kadar her türlü araç trafiğine kapatıldı. Buna göre Kievlilerin ve Kiev’in misafirlerinin aşağıdaki caddelerdeki işlerine ya yürüyerek ulaşmaları ya da kutlamaların öncesine veya sonrasına almaları tavsiye edildi.

Kutlamalar süresince kapalı olacak caddeler şunlar:

Saat 19:30’dan itibaren Sofiya Meydanı araç geçişine kapanacak.  27 Mayıs’ta ise (Mavi Kilisenin bulunduğu) Mihaylivska Meydanı, Volodımırska, Tolsovo caddeleri yapılacak koşu nedeniyle 08.00-14.00 arası kapanacak.

Ayrıca 12 – 14 saatleri arasında gerçekleşmesi beklenen Uluslararası Bisiklet Turu sırasında Çervonoarmiyska (Krosnoarmeyska veya Velika Vasilkivka), Sokoropadska, Baseyna, Esplanadna, Saksahanskoho, Pankivska, Jılyanska caddeleri araç trafiğine kapalı kalacak.

Bisiklet turu sırasında sporcuların geçtiği sırada Kırovohradska, Çervonozoryaniy, A. Holovko, Solomyanska, Protasiv Yar, H. Hrınçenko caddelerindeki trafik durdurulacak.

Porspekt Heroyiv Stalingrada 7-19 numaralar arası paten turnuvası nedeniyle saba 9’dan itibaren kapanacak. Yine konserler nedeniyle Obolon Naberejna Caddeleri 19 ve 23 saatleri arası zaman zaman trafiğe kapanacak.

ULYANA DERMENCİ | WWW.UKRAYNAHABER.COM

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]