Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

DEİK Avrasya toplantısı Odesa’da yapılacak

Odesa Başkonsolosu Hüseyin Ergani, Ukrayna Türk İşadamları Derneği (UTİAD) Genel Merkezi’ni ziyaret etti.

Ukrayna’nın liman ve ticaret şehri Odesa’daki UTİAD Genel Merkezi’nde gerçekleşen toplantıya; Odesa Başkonsolosu Hüseyin Ergani, Odesa’daki Karadeniz Lisesi’nin Kurucu Direktörü Lokman Karasu, UTİAD Başkanı Ali Sezen ve UTIAD Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Cumhur Güzelçiftçi katıldı.

Dostane ve samimi bir ortamda geçen ziyarette iki dost ülke Türkiye-Ukrayna arasındaki ilişkiler ve gelişmeler değerlendirildi.

UTİAD Başkanı Sezen üyesi bulunduğu DEİK Türkiye-Ukrayna İş Konseyi çalışmaları hakkında Başkonsolos Ergani’ye bilgi verdi. Ali Sezen, Dünya Türk İş Konseyi (DEİK) Avrasya toplantısının yaz aylarında Odesa’da yapmayı planladıklarını söyledi.

DEİK Türkiye-Ukrayna İş Konseyi’nde Ukrayna’daki Türkleri Ali Sezen ve Ercan Bekar temsil ediyor.

DEİK dünyadaki Türk diasporasını daha etkili olarak çalışmasını hedefliyor.

YUNUS ERDOĞDU | KİEV – CİHAN

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]