Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

Ukraynalı güreşçiler Türk Dünyası Güreş Turnuvası’na katılacak

16-17 yaşında yıldız sporcuların mücadele edeceği Türk Dünyası Güreş Turnuvası’na Ukraynalı güreşçiler de katılacak. Turnuva öncesi, eski şampiyonlar Mustafa Dağıstanlı, Yaşar Yılmaz ve Necdet Uçar 10 ülkeden katılacak 150 sporcuya başarı diledi.

Azerbaycan, Özbekistan, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti, Dağıstan, Tataristan, Makedonya, Bulgaristan, Ukrayna, Nahcivan ve Türkiye ile İstanbul Karması’ndan 150 sporcunun mücadele edeceği şampiyona öncesi Burhan Felek Volley Otel’de bir basın toplantısı düzenleyen İstanbul Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Numan Güzey, “Türk Dünyası ve Güreş ayrılmaz ikilidir.” dedi.

Türk güreşine çeşitli kademelerde pekçok hizmetler veren eski şampiyonlardan, geleceğin yıldızlarına destek oluyor. Bu yıl sekizincisi 19 Mayıs Cumartesi günü Burhan Felek 50. Yıl Spor Salonu’nda başlayacak ve 20 Mayıs Pazar günü sona erecek olan Türk Dünyası Güreş Turnuvası’nda 16-17 yaş grubu yıldız güreşçiler mücadele edecek.

Mustafa Dağıstanlı, Yaşar Yılmaz, Necdet Uçar ve Müzahir Sille gibi şampiyonların iyi sporcu olmalarının yanı sıra camiayı birleştirici güçlerine de dikkat çeken Güzey, turnuvanın sponsoru Ümraniye Belediyesi’ne de teşekkür etti.

Eski şampiyonlar Mustafa Dağıstanlı, Yaşar Yılmaz ve Necdet Uçar ise kendi spor yaşamlarından da örnekler verip, Türk Güreşi’nin artık tüm dünyada kabul gördüğünü, altyapıya verilecek önemin ise bu spor dalını hak ettiği yere getireceğine dikkat çekti. Efsaneler ayrıca bu Türk turnuvaların Türk Dünyası’nda kardeşliği, birliği ve kaynaşmayı pekiştirdiğini belirterek, tüm sporculara başarı diledi.

CİHAN

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]