Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

[FOTO GALERİ] Berna Asker’in ‘Saçtan Gelinliği’ Kiev’de dünya ikincisi oldu

Mersinli kuaför Berna Asker, Ukrayna’da yapılan ve 55 ülkeden kuaförlerin katıldığı Kristal Angel Uluslararası Saç Festivali’nde ‘Saçtan Gelinlik’ adlı tasarımıyla dünya ikincisi oldu.

19 Nisan’da Kiev’de düzenlenen 11. Ukrayna Kristal Angel Festivali’ne 60 kilo saçtan yaptığı gelinlikle katılan Berna Asker İnter Stil İkincilik ödülünü aldı.

‘Saçtan Gelinlik’ adlı tasarımı hakkında Cihan Haber Ajansına özel konuşan Berna Asker;

“Bu gelinliğimiz 60 kilo saçtan yapılmıştır ve renklerle bir kadının yaşam evresi anlatılmıştır. Çok açık bebek rengiyle doğuşu, bakır rengi ile buluğ çağını, kızıllarla hayatımızın 35-50 yaş arası en kızgın olduğumuz dönemleri anlattık. Lüleler kullandık bununla da iyi ve kötü günleri atıfta bulunduk. Siyah ve beyaz saçlarla da yaşlılık dönemini anlattık. Çok zor oldu 6 ayda yaptım bu gelinliği hayatımdaki en güzel şey” dedi.

Ukrayna ve Polonya’nın müşterek düzenleyeceği Avrupa Futbol Şampiyonası Euro 2012’ye özel yine saçtan ve ışıklarla süslediği gelinlikle Berna Asker ‘hayal tasarımı’ kategorisinde ikincilik ödülü almıştı.

Mersin’de 26 yıldır kuaförlük yapan Berna Asker lise mezunu ve 1 çocuk annesi.

YUNUS ERDOĞDU | KİEV – CİHAN

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]