Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

Kız arkadaşından saklanırken çöp giderine sıkıştı

Rusya’nın Tyumen şehrinde ilginç, aynı zamanda da talihsiz bir vaka yaşandı. Kız arkadaşından kaçan 31 yaşında bir kişi, binanın çöp giderine girerek saklanmaya çalışırken, borunun içinde sıkıştı.

Rusya Acil Durumlar Bakanlığı Tyumen Bölgesi’nden yapılan açıklamaya göre, şahsın 9 katlı binanın 8.katında çöp giderine girerek saklandığı, daha sonra demir boruya atlayan gencin, çöp giderinin içinden üç kat aşağıya yuvarlanarak düştüğü kayd edildi.

Bölgeye sevk edilen kurtarma ekipleriçılgın vatandaşı kurtarabilmek için çöp borusunu kesmek zorunda kaldı.

Hafif yaralanan genç hastaneye kaldırılırken, Acil Durum Bakanlığı Tyumen Bölge Sözcüsü Yelena Tretyaçenko, “Benzer bir vaka yıllar önce de bölgemizde meydana gelmişti. Bu ikincisi oldu ” bilgisini verdi.

FUAT SEFEROV | MOSKOVA – CİHAN

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]