Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

[VİDEO VE FOTO] Kiev’de 19 Mayıs’ta gençler vapur kaldıracak

Uluslararası Türkiye Ukrayna Öğrenci Derneği (UTUOD) Atatürk’ün gençlere armağan ettiği 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı’nı Ukrayna’nın ortasından geçerek Karadeniz’e dökülen Dinyeper Nehri üzerinde kutlayacak.

UTUOD’dan yapılan açıklamada; “Bayramı en iyi şekilde icra etmek ve geçen sene çok beğenilmesinden ötürü, bu senede gemide kutlamayı arzuladık.” denildi.

UTUOD, 19 Mayıs kutlamalarını baharın güzelliğini en iyi gösterdiği bu günlerde kapalı bir konser salonunun boğuk, kasvetli ve sıkıcı havasından uzak, Kiev’in mavi ile yeşili buluşturan muhteşem şehir panoraması eşliğinde, Dinyeper’in eşsiz güzelliği içinde şirin bir tekne gezintisi planladı.

Bu tekne gezintisi ile iş adamlarının iş hayatındaki yoğunluklarından, öğrencilerin ise derslerinin yoğunluğundan biraz olsun uzaklaşmaları hedefleniyor.

Alınan bilgiye göre bu etkinlik sadece şehir manzarasını izlemekten ibaret olmayacak, ayrıca bir kokteyl havasında geçecek olan davette;  Fiebre Latina (acar genç)  ve  Kandur (İlkercan Kandur)   müzik grubuplarının müzik dinletisi, modern ve popüler müzik konseri gibi katılımcıların gerek bayram havasını hissetmeleri gerekse hoş vakit geçirmeleri için güzel bir atmosfer olacak.

Tarih: 19.05.2012
Saat: 19.00
Yer: M. Poshtova Plowa  Richkovi Vokzal  Prichal 14   ROSA VICTORIA

Ücret: 500 GRV
Ücret Öğrenci: 200 GRV
UTUOD Üye: 150 GRV

Detaylı Bilgi için; UTUOD Başkan Yardımcısı Burak Caner Türedi
Tel: +38 063 372 54 67

 

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]