Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

Başbakan Azarov selefi Timoşenko için açık kapı bıraktı

Ukrayna Başbakanı Mıkola Azarov, Rusya ile imzaladığı doğalgaz anlaşmaları dolayısı ile 7 yıl hapis cezasına çarptırılan Ukrayna’nın eski Başbakanı Yuliya Timoşenko’nun tedavi için yurt dışına çıkabileceğini belirtti.

Başbakan Mıkola Azarov bir Avrupa televizyon kanalına verdiği demeçte, cezaevindeki eski Başbakan Timoşenko konusunda açıklamalarda bulundu. Azarov, Timoşenko’nun Avrupa’da tedavisine devam etmesi konusunda da açık kapı bıraktı.

Başbakan Azarov; “Şimdi ilerisi için hüküm vermeyelim. Şu anda tedavisi sürüyor. Oluşturulan komisyon tedavinin Ukrayna sınırları içinde sürdürülmesinin imkânı yok derse, o zaman yönetim ülke dışında bir kuruluşta sürdürülmesine izin verir. Vurguluyorum, insani nedenlerden dolayı bu seçenek ele alınır” dedi.

Ancak Azarov, böyle bir surumda kanunlarda bazı değişikliklere gidilmesi gerekeceğini de sözlerine ekledi.

Geçtiğimiz günlerde bir hafta açlık grevi yapan Yuliya Timoşenko, sırt ve bel ağrıları çekiyor.

KİEV – CİHAN

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]