Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

THY’nin Ukrayna seferleri aksamadan devam ediyor

Malezya uçağının düşürüldüğü Ukrayna’da, Türk Hava Yolları’nın (THY) seferleri aksamadan devam ediyor.

Uçak düşmesi akabinde THY ülkedeki uçuş noktaları başkent Kiev’in yanı sıra Lviv, Odesa ve Dnipropetrovsk şehirlerine yaptığı uçuşlar iptal edilmedi.

THY Basın Müşaviri Ali Genç twitterden attığı mesajlarda; “Türk Hava Yolları’nın bugün yapılması planlanan Odesa, Kiev ve Dneprepetrovsk seferleri geçekleştirilmektedir. Herhangi bir olay yaşanmayan ve NOTAM bulunmayan şehirlere planlanan seferler iptal edilmemiştir. Üst geçiş için ise Ukrayna Hava sahası kullanılmamaktadır. İlgili otoriteler ile gerekli istişareler yapılmaktadır. Kullanılmayan üst geçiş koridorunun daraltılması değerlendirilmektedir. Durumda değişiklik olması halinde bilgilendirme yapılacaktır.” dedi.

YUNUS ERDOĞDU | KİEV – CİHAN

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]