Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

[E-DERGİ İNDİR] “Euro 2012 Ukrayna: Lobanovski’nin torunları”

TamSaha dergisinin Mayıs sayısı yayında. Dünya ve Türkiye futbolunun gündemindeki konuları, röportaj ve dosyalarla ele alan derginin 91. sayısında önemli dosyalar ve röportajlar olduğu belirtildi.

Spor Toto Süper Lig Samsunspor’u kaybetti ama Türk futbolu uzun yıllar güvenebileceği genç bir kaleci kazandı. Futbola Kartalspor’da başlayıp 17 yaşında Fenerbahçe’ye transfer olan, ilk Süper Lig tecrübesini kiralık olarak formasını giydiği Samsunspor’da yaşayan Ertuğrul Taşkıran, müthiş performansıyla ayakta alkışlandı. Sadece saha içindeki yetenekleriyle değil, hayata bakışıyla da farklı bir kişilik çiziyor, geleceğe dair hedeflerini de futbol sahasıyla sınırlı tutmuyor: “Parmakla gösterilmek istiyorum…”

Türkiye’ye geldiğinden beri ilginç adı, kıvrak çalımları, sürati ve sempatik hareketleriyle futbolseverlerin dikkatini çekmeyi başaran Hurşut Meriç, hayat hikâyesini ve hedeflerini TamSaha’yla paylaştı: “Ay-yıldızlı formayı bir kez giyebilsem…”

Tam 12 yıldır aralıksız oynayan, Süper Lig’in en tecrübeli oyuncularından Adem Koçak, disiplinli yapısı ve mesleğine olan sevgisiyle gerçek bir profesyonel. Belirli bir çizginin altına hiç bir zaman düşmemesi onu vazgeçilmez oyuncular arasına sokuyor. Bu sezon Bursaspor’da giderek artan performansıyla tecrübesini ve profesyonel anlayışını takımına katkı olarak sunuyor: “İstikrarın adı, görev adamı…”

Ayrıca, “Spor Toto Süper Lig Değerlendirmesi: İlk gülen Galatasaray”, “Millî Takım: Yeniden yapılanma turnesi başlıyor”, “Süper Lig’in Yabancı Raporu: Lejyonerler ikinci yarıda coştu”, “Ziraat Türkiye Kupası: Vuslat zamanı”, “Süper Lig Oyuncu Araştırması: Şehirlerde İstanbul, bölgelerde Marmara”, “U19 Kadınlar Avrupa Şampiyonası: Rakipler belli oldu, geri sayım başladı”, “Şampiyonlar Ligi: Münih’te final başkadır”, “Şampiyonlar Ligi: Bir başka final!”, “UEFA Avrupa Ligi: Boğanın tesellisi”, “Abramovich’in en pahalı hobisi!”, “Yanlış zaman, yanlış mekân”, “Futbol organizasyonlarında teknoloji kullanımı”, “Futbolda şiddet ve çözüm yolları”, “2012 Londra Olimpiyatları: Bir rüyanın peşinde”, “Euro 2012 Polonya: Sürprizlerin kırmızı beyazı”, “Euro 2012 Ukrayna: Lobanovski’nin torunları”, “Cezmi Başar: Bir duayeni yitirdik”, “Erdoğan Arıca: Başı ön eğilmedi”, “Kitap: Onun gibisi gelmedi” dosyalarıyla TamSaha’nın Mayıs sayısında da futbol kültürünün değişik konularıyla, farklı bir içerik yer alıyor.

CİHAN

Tam Saha Dergisini indirmek için tıklayınız…


Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]