Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

[FOTO GALERİ] THY’den fakir Kırımlı çocuklara Antalya tatili

Türk Hava Yolları (THY) sosyal sorumluk projesi kapsamında Kırımlı başarılı ancak maddi durumu yetersiz olan 14 kişilik öğrenci grubuna 23 Nisan Çocuk Bayramı için Antalya’ya unutulmaz bir tatil hediye etti.
5 yıldızlı Sirene Belek otelinde konaklayan öğrenciler tatilleri esnasında Antalya ve Türkiye’yi yakından tanıma imkanı buldu.

Türk mutfağı ve gelenekleri ile tanışan ve golf sahalarını gezen Kırımlı öğrencilere golf dersi de verildi.

Yunus Balıkları şovu ile eğlenceli anlar yaşayan öğrenciler program kapsamında Antalya Vali Yardımcısı Turan Eren’i makamında ziyaret etti.

Çocuklar ve aileleri gezi sonrasında yaptıkları açıklamada kendilerine eşsiz tatil ve gezi fırsatını sunan; THY Simferpol Müdürü Serhat Fil ve Antalya programı organize eden THY Antalya Müdürü Ömer Durna teşekkürlerini bildirdi.

YUNUS ERDOĞDU | WWW.UKRAYNAHABER.COM

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]