Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

Euro-2012 kapıdayken zamanı mıydı?

Lviv Havalimanı oteli göçtü. Havalimanına ait ve terminale 200 m uzaklıkta bulunan “Tustan” otelin iki katı Pazar günü geceleyin göçtü. Göçük sırasında içeride müşteri ve çalışanın olmadığı bildirildi.

Olay sonucunda yıkıntıların etrafına metal bariyerler konuldu. Vinç geldi. Afet İşleri kurtarıcıları tuğlaları temizlemeye başladı.

Göçük otele komşu apartmanda oturan bir kadının, “Şimdi Euro için yabancılar gelir gelmez bu harabeyi görecekler. Kent hakkında mükemmel bir izlenim bırakacak” sözleriyle tepkisi dikkatleri çekti.

Otel Lviv havalimanı kompleksine aitti. 80’li yılların sonlarında yapılmıştı.

Otelin inşasını hatırlayan 55 yaşındaki havalimanı teknikeri Volodımır Veres de “O zamanları belirsizlik devriydi. Ne kadar sahtecilik varsa yapıldı. Görünüşe göre yıkılan kısımda, beton tavanı kaldıran, demir ya da beton bir sütun olmalıydı. Ancak sütun tuğladan örülmüşe benziyor. Zamanla çökmüş, duvarlar çatlamış ve sonunda hepsi birden çökmüş. İçeride kimse yoktu. Yoksa görürlerdi çatlağı görürlerdi. Otelin Donetskli sahipleri gelir getirmiyor, diyorlardı. Ancak ilginç. Havalimanı yanında her halükarda gelen olmalı” diye düşüncelerini anlattı.

ULYANA DERMENCİ | WWW.UKRAYNAHABER.COM

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]