Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

[FOTO GALERİ] Ankara’da, ‘Medya Ekseninde Türkiye-Ukrayna İlişkileri’ görüşülecek

Avrasya’daki entelektüelleri bir araya getiren Diyalog Avrasya Platformu (DAP), Ukrayna’nın seçkin medya mensuplarından ve milletvekillerinden oluşan bir heyetle Türkiye’de.

Ukrayna’nın başkenti Kiev’den, Başbakanlık Basın-Yayın ve Enformasyon Genel Müdürlüğü (BYEGM) ile DAP’ın Ankara’da ortaklasa düzenleyeceği, “Medya Ekseninde Türkiye-Ukrayna İlişkileri” konulu yuvarlak masa toplantısına katılmak için gelen heyet ilk gününü İstanbul’da geçirdi.

İSTANBUL HAYRAN BIRAKTI
Ukrayna’nın seçkin medya mensupları ve milletvekillerinden oluşan heyet İstanbul’a duyduğu hayranlıklarını ifade etti.

Misafir milletvekilleri ve basın mensupları ve özellikle; Topkapı Sarayı, Ayasofya, Sultanahmet ve İstanbul Boğazı’ndan çok etkilendiklerini ve İstanbul’un tarihi zenginliklerini çok beğendiklerini dile getirdi.

Ayasofya Müzesi Müdürlüğü tarafından karşılanıp özel ilgi gören ekip yetkilerde Ayasofya hakkında detaylı bilgi edinme imkânı buldu.

TÜRK BASININI ZAMAN İLE TANIDILAR
Türkiye’nin en yüksek tirajlı gazetesi Zaman’ı da ziyaret eden heyet Türk meslektaşlarıyla medya konusunda fikir alışverişinde bulundu.

Kerim Balcı tarafından üs düzey kabul gören ekip Zaman Gazetesi’nin şahsında Türk medyasının geldiği seviyeyi görme fırsatı bulduklarını belirtti.

Boğazda tekne turuna çıkan ve gün batımını Florya sahilinde yürüyerek seyreden Ukrayna basın gurubu akabinde bugün yapılacak yuvarlak masa toplantısı için gece Ankara’ya hareket etti.

Bugün Ankara Rixos Otel’de, BYEGM ve DAP organizasyonu ile Medya Ekseninde Türkiye-Ukrayna İlişkileri toplantısı yapılacak.

Yuvarlak masa toplantıya Ukrayna ve Türkiye’den milletvekilleri, iki ülkenin medya mensupları, Türk basının Ankara temsilcileri, BYEGM ve DAP yetkililerini yanı sıra bölge uzmanları katılacak.
YUNUS ERDOĞDU | KİEV – CİHAN

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]