Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

LC Waikiki, Ukrayna pazarına girecek

Tema Grup’a ait LC Waikiki, Ukrayna’ya ilk adımını atıyor. Türk hazır giyim markası ilk mağazasını Ukrayna’nın başkenti Kiev’de inşası devam eden Ocean Plaza’da açacak.

2012 sonbaharında açılacak bin 22 metrekarelik ilk mağaza ile marka temsilcileri, Ukrayna piyasasının ihtiyaçlarını, zevklerini öğrenmeye çalışacakları bildirildi. Daha önce çok sayıda girişimci LC Waikiki’nin Ukrayna temsilciliğini almaya çalışmıştı fakat, grup pazara kendisi girmek istediği için temsilcilik vermemişti. Grubun şu anda Türkiye’de 360’tan fazla mağazası var. Yurt dışında ise Balkanlarda ve Almanya, Mısır, Suriye, Rusya gibi ülkelerde 30 mağazası bulunuyor. Tema Group, markayı 1997 yılında Fransızlardan satın almıştı. Hedeflerinde ise 2023 yılına kadar Avrupa’da ilk üçe girme var.

KİEV – CİHAN

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]