Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

ICTV Türk çemberini gururla sunar!…

Ukrayna TV kanallarından ICTV, “Global Agency” Türk yapımcısı tarafından ve geçtiğimiz yıllarda Show TV’te gösterilen “Çember” adlı reality show programını yakında gösterime koyuyor.

Daha önce ABD ve İngiliz orijinli programlarla izleyici toplayan Ukrayna TV kanalları rotayı Türkiye’ye çevirdiler. Son zamanlarda gösterilen Türk dizilerinden sonra Türk asıllı yarışma programı Ukrayna seyircisine takdim ediliyor.

Çember’de, yere çizilmiş çapı 3,5 metre olan dairenin içindeki beş yarışmacının dayanıklılık ve sabır yarışması. Kazanmaları halinde kendileri için belirlenen para ödülünü almak için üç gün dairenin içinden çıkmıyorlar. Bundan başka, altı saatte bir altı dakikalık tuvalet, sınırlı içme hakları var. Günler geçtikçe yarışmacılar bu haklardan da mahrum kalıyorlar.

Ukrayna’da “Kolo” adıyla gösterilecek bu yarışma için şu sıraları yarışmacı seçmeleri sürüyor. Ayrıca yarışmanın Türkiye’deki varyantında 100 bin TL olan ödül Ukrayna’da 100 UAH olacak.

ULYANA DERMENCİ | WWW.UKRAYNAHABER.COM

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]