Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

Royal ve Pierre Cardin Halı, Ukrayna’dan sonra Çin’de boy gösterecek

Naksan Holding bünyesinde faaliyet gösteren Royal ve Pierre Cardin Halı, yurt dışı açılımlarına Çin ile devam ediyor. Mart ayında Çin’de düzenlenen mobilya ve ev tekstil fuarına katılan firma, önümüzdeki günlerde de Shanghai kentinde zemin kaplama fuarlarına katılacak.

Halı sektöründe Ar-Ge ve inovasyona yaptığı yatırımlarla dikkat çeken Royal Halı ve Pierre Cardin Halı, Çin pazarına hızlı bir giriş yaptı. Bir yıldır Çin’e ihracat yapan Royal Halı ve Pierre Cardin Halı, 18–21 Mart tarihlerinde Guangzhou kentinde düzenlenen ve Çin’in en prestijli mobilya ve ev tekstili fuarı olan China International Furniture Fair’a katıldı. Alanlarında bölgenin en prestijli fuarı olan etkinlikte, Royal Halı ve Pierre Cardin Halı standı yapılan ‘Ebru Halı’ gösterisiyle büyük ilgi topladı. Firma 27–29 Mart tarihlerinde ise Shanghai kentinde düzenlenecek zemin kaplama fuarı Domotex Asia’a katılacak.

Royal ve Pierre Cardin Halı Yurtdışı Satış Ve Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Emre Özkaya, kalabalık nüfusu ve gelişen ekonomisiyle Çin’in önemli bir pazar olduğuna dikkat çekti. Özkaya, “Geçmiş yıllarda düşük maliyetlerle üretim üssü olarak görülen Çin, ekonomisinin gelişmesi ve satın alma gücünün artışıyla önemli pazarlardan biri haline geldi. Bugün Çin Amerika’nın ardından dünyanın ikinci en büyük ekonomisi konumunda. Hatta büyüme hızını koruduğu takdirde 10 yıl içinde dünyanın bir numaralı ekonomisi olmaya aday. Nüfusun yoğunluğu tüketim potansiyelini arttırıyor. Biz bu gerçekle yola çıkarak, uzun süren planlama ve çalışmalar sonrasında bir yıl önce Çin pazarına adım attık.” dedi.

Üretimlerinin yaklaşık yüzde 30’unu ihraç ettiklerini belirten Emre Özkaya, “Avrupa, Ortadoğu, Rusya, Ukrayna, Amerika, Orta Asya, Kuzey Afrika, Uzakdoğu ve diğer okyanus aşırı bölge ve ülkelere ihracat yapıyoruz. Bu pazarlara da Türkiye’de beğeniye sunduğumuz katma değeri yüksek, hijyenik, yenilikçi ve sektöre yön veren tasarımlarımızla büyük beğeni topluyoruz. Antibakteriyel, antimite, antimantar özellikleri ile dikkat çeken Royal Halı ve Pierre Cardin Halı Sağlık Bakanlığı’ndan 2011 yılında aldığı ‘Biyosidal Ürün Sertifikası’ ile ürünlerinin antimikrobiyal olduğunu kanıtladı. Bunun yanında geçen yıl geliştirdiğimiz ebru sanatının halıya uyarlanması projemizle gittiğimiz her pazarda büyük ilgi görüyoruz.” ifadelerini kullandı.

İLKAY GÖÇMEN | GAZİANTEP – CİHAN

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]