Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberlerİş Dünyası

[VİDEO VE FOTO GALERİ] TUSİB’in ilk basın açıklaması

Ukrayna genelindeki işadamları derneklerini bir çatı altına toplama hedefiyle yola çıkan, Türkiye Ukrayna Sanayiciler ve İşadamları Birliği (TUSİB)’nin ilk basın açıklamasının tam metni:

“Değerleri basın mensupları, TUSIB üyeleri ve arkadaşlar;

TUSİB centilmenlik protokolünde de görüldüğü üzere, isimleri bulunan ve Ukrayna’da yerleşik iş yapan firma sahipleri ile yöneticileri olarak ortaklasa organize ettiğimiz,  kısa adı TUSİB olan açılımı Türkiye Ukrayna Sanayici ve İşadamları Birliği’nin kuruluşunu siz değerli basın mensupları aracılığı ile Türkiye ve Ukrayna kamuoyuna duyuruyoruz.

Uzun zamandır kendi düşüncelerinde fikir birliği içinde olan arkadaşlarımızla bu oluşumu planlıyorduk. Nihayet kuruluş aşamasına gelmiş bulunuyoruz.

Amacımız hiç bir kişi ve derneği kendimize rakip görmek değildir, tam aksine;  dayanışma içerisinde tüm organizasyonlarda fikir alıverişi ve yardımlaşma amalci sorumluluk alacak bir yapının temelleri için çalışmaktayız.

Ülke ve işadamlarımızın, hatta vatandaşlarımızın menfaatlerini korumayı her zaman öncelikli amaç edindik. Bu amaç odaklı her türlü faaliyetlerde aktif olarak yer almak gayreti içerisindeyiz.

Faaliyetlerimizi kısa, orta ve uzun vade de yapılacak işler olarak üç madde de ifade etmek istiyoruz.

-Kısa vadede birliğimizi sağlam temellere oturtarak geçmiş deneyimlerimizin ışığında yapılanmamızı sağlıklı bir şekilde tamamlamak.

-Orta vadede temsil düzeyi yüksek iki ülkede de kabul görmüş, saygı duyulan, yaptığı çalışmalarla iş dünyasına ses getiren faaliyetler yapan bir birlik olmak.

-Uzun vadede kendi mülkünde ülkemizi ve işadamımızı gururla temsil edecek büyük bir çatı oluşturarak Ukrayna’da aktif faaliyeti olan dernekler içinde birliği sağlamak,

İşadamlarımızı temsilen Ukrayna ve Türkiye’deki devlet organları ile görüşmelerde aktif rol oynamak,
Dernekler ve birlikler ile ortak roller ve görevler paylaşmak.

Birliğimizin Türk-Ukrayna iş dünyasına ve iki ülke halkına önemli katkılar getirmesini ve hayırlara vesile olmasını temenni ediyoruz.” 

Saygılarımızla,
TUSİB
Türkiye Ukrayna Sanayici ve İşadamları Birliği

www.UkraynaHaber.com

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]