Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

Humus’u böyle yağmalıyorlar

Suriye’nin Humus şehrinde muhaliflerin yaşadığı mahalleleri bir ay boyunca bombalayan Esed rejimi askerleri, terk edilen evleri yağmalıyor. Rejime bağlı Şebbiha çetelerinin yağmalamaları muhalifler tarafından saniye saniye kaydedildi.

Humus’ta dün çekildiği belirtilen görüntülerde, evlerin önüne yanaştırılan bir pikaba, evde bulunan işe yarar eşyaların yüklendiği görülüyor. Bunlar arasında; beyaz eşya, elektrikli ısıtıcılar motosikletler ve LPG tüpleri göze çarpıyor.

TEK CANLIYA TAHAMMÜLLERİ YOK

Tamamen hayalet şehre dönüşen Humus mahallelerinde yüzlerce sivil öldürülürken, binlercesi de kaçarak canlarını kurtarmıştı. Evleri tek tek arayarak yağmalayan Şebbiha çeteleri, yol kenarındaki bir güvercine de tahammül edemiyor. Silahlı çete üyeleri, uçamayan güvercini tekmeleyerek eğleniyor.

Görüntüyü çeken kişi, yağmacılar arasında İranlılar ve Hizbullah üyelerinin de bulunduğunu öne sürüyor. Yağmalama sırasında ara ara silah sesleri de geliyor.

BEYRUT – CİHAN

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]