Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

THY ver elini Harkiv dedi

Türk Hava Yolları (THY) bu bahar İstanbul-Harkiv-İstanbul düzenli seferlerine başlıyor.

Harkiv Havalimanı’nın hisselerinin çoğunu elinde bulunduran DCH Grubu basın bürosundan yapılan açıklamada, THY ve havalimanı arasında yapılan görüşmelerin bitiş aşamasında olduğu bildirildi.

Türk hava Yolları bu sefer için biletlerini satışa sunmak üzere. İstanbul-Harkiv düzenli uçak seferlerinin Salı ve Cuma günlerinde olmak üzere haftada iki gün olması planlanıyor. Adı geçen seferde Boeing 737-800 tipi uçaklar hizmet verecek.

Aslında İstanbul-Harkiv arasında uçak seferi mevcut. Bu seferlerin yine bir Türk “Low-cost” şirketi olan Pegasus gerçekleştiriyor. Pegasus uçakları kış döneminde, İstanbul ve Harkiv yolcularını taşımak amacıyla haftada beş kez sefer için havalanıyor.

THY bugün itibariyle dünyanın 80 ülkesindeki 200 noktaya sefer yapıyor.

ULYANA DERMENCİ | WWW.UKRAYNAHABER.COM

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]