Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

Parlak başarı: iPad’in oyunları Ukraynalı

Ukraynalı programcı “Isırılmış Elmalı” bilgisayar markasının tableti iPad için yaptığı Contre Jour adlı oyunla büyük ödülün sahibi oldu.

Oyunun yapıcısı Maksim Hrıniv, bu başarısı karşılığında kendisine verilen ödülü Mobile World Congress fuarında aldı.

Aslında bu ödül Maksim’in aynı dalda aldığı ikinci ödül. Daha önce Barcelona’da 8. kez düzenlenen IMGA Awards Ceremony sırasında da ödül ve diploma almıştı.

Maksim Hrıniv, Apple tarafından düzenlenen “Game of the Year” oyun yarışmasında Centre Jour adlı oyunu ile birinci oldu. Contre Jour, bilgisayar oyunları eleştirmenleri Game Critics Awars tarafından E3 kategorisi ile ödüllendirildi.

Contre Jour oyunu yedi ayda yazıldı ve tanıtımı için iki ay hazırlık yapıldı. Chillingo’nun tanıtımını üstlendiği oyun 24 Ağustos 2011 yılında “iPadcilerin” zevkine sunulmuştu.

ULYANA DERMENCİ | WWW.UKRAYNAHABER.COM

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]