Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

[AFİŞ] Kliçko ile Mormeck bu akşam ringe çıkıyor

Ağır sıklette dünyadaki bütün kemerlerin sahibi Ukraynalı Kliçko kardeşlerden Vladimir Kliçko bu akşam Almanya’nın Duesseldorf şehrinde Fransız rakibi Jean-Marc Mormeck ile kemerlerini korumak için karşılaşacak.

Duesseldorf şehrindeki ESPRİT arena’da biletleri 21 euro ile 691 euro arasında satılan karşılaşmayı yaklaşık 50 bin kişi izleyecek. Türk televizyonlarında Kanaltürk ekranlarında saat 21.50 (TSİ)’den itibaren canlı yayında ekranlarda olacak karşılaşmayı aynı saatte Ukrayna’da Inter TV’den canlı gösterilecek.

Karşılaşma öncesi basınının karşısında çıkan boksörler kilo kontrolü yaptırdı. 1 metre 92 cm boyundaki ağırsıklet dünya şampiyonu Vladimir Kliçko  (35) 111 kg. gelirken, 1 metre 82 cm boyundaki Jean-Marc Mormeck (39) 98 kg. çıktı.

Vladimir Kliçko ile Jean Marc Mormeck’i fiziksel olarak karşılaştırıldığında, Kliçko’nun Fransız rakibi Mormeck karşısında, yaş, boy ve kilo üstünlüğü bulunmakta. Rakibinden 4 yaş küçük olan Kliçko, hem genç hem de 18 cm daha uzun ve 13 kilo daha ağır geldi.

WBA, WBO, IBF ve IBO kemerleri bulunan Vladimir Kliçko, ağırsıklette dört büyük kemerin de sahibi durumda.

 

YUNUS ERDOĞDU | KİEV – CİHAN

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]