Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

Antarktika’ya dönen Karadeniz’de buzlar eriyor

Aşırı soğuklar nedeniyle buz tutan Karadeniz, havaların ısınmasıyla birlikte çözülmeye başladı. Denizde yüzen buz kütleleri ilginç görüntüler oluşturdu.

Termometrelerin 3 dereceyi gösterdiği Ukrayna’nın Odesa limanında buzların erimesiyle birlikte limana gemilerin yanaşmasının önündeki engel kalktı.

Karadeniz’in Odesa kıyılarında ise buzların erimesiyle birlikte Antarktika’yı andıran görüntüler ortaya çıktı. Havaların güneşli olduğu günlerde sahi gelen vatandaşlar Karadeniz’de Antarktika manzarasının keyfini çıkarttı.

Tokat’tan Ukrayna’nın Odesa Şehri’ne üniversite okumaya gelen Ahmet Şirin de bunlardan biri. Şirin yaptığı açıklamada; “Karadeniz’in buz tuttuğunu öğrendik arkadaşlarla bakmaya geldik. Gerçekten heyecan verici bir olay. Buzların üzerine çıktık denizin üzerinde fotoğraf çektirdik. Gayet hoş bir görüntü” dedi.

Önümüzdeki 10 gün içerisinde Odesa’da havalar gece en düşük sıfırın altında 5 derece ,gündüzleri ise en yüksek 4 derece arasında seyretmesi bekleniyor.

YUNUS ERDOĞDU | KİEV – CİHAN

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]