Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

İngiliz gazetesinden ilginç Euro 2012 haberi

İngiliz gazetesi “Daily Mirror”, bu yaz Ukrayna’da düzenlenecek Avrupa Futbol Şampiyonası Euro 2012 konusunda okuyucularını enteresan bir şekilde bilgilendirdi. Gazete, Ukrayna’yı özlediyseniz “nükleer kaza yerlerine de uğrayabilirsiniz” şeklinde yazdı.

Daily Mirror’ın yazısında sadece 250 sterlin ödenerek patlayan Çornobil’in 4. reaktörü önünde fotoğraf çektirilebileceği, hayalet şehir Pripyat’a uğranarak; terk edilmiş okulları, boş daireleri ve radyasyondan kızarmış ormanları görülebileceği vurgulandı.

Bu arada futbol izlemek, barda birasını içmek isteyenler için en iyi tercihin İngiltere olacağına vurgu yapıldı.

Gazete haberinde Ukrayna’daki Pervomaysk’daki eski roket üssüne de geniş yer verdi. Bir zamanlar Batı’ya kilitlenmiş halde hazır bekleyen bu roket üssünde şimdi “kırmızı fırlatma” düğmesinin yanında bile durabiliyorsunuz. Buna ilaveten askeri poligona gidip Kalaşnikof ile ateş edebilir, gerçek tanka binebilirsiniz.

İngiliz gazetesi; tankla, topla, tüfekle arası iyi olmayanlara Donetsk’e, İngiltere’nin grup maçlarını oynayacağı şehre gitmelerini tavsiye etti.

Haberde, Donetsk’te yerin 300 metre altında tuz madenlerine inip gezebileceği de bildirildi.

KİEV | CİHAN

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]