Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

Taner Yıldız’a Kiev’de fare sürprizi

Ukrayna’nın başkenti Kiev’de temaslarda bulunan Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız beraberindeki heyetle birlikte, bir zamanlar Sovyetlerin ‘İstiklal Caddesi’ olarak nitelenen Hreşçatik Caddesi’nde yürüdü.

Meydandaki dev termometrenin sıfırın altında 7’yi göstermesine ve hissedilen sıcaklığın eksi 25 olmasına aldırış etmeyen Bakan Yıldız tarihi Hreşçatik Cadesi’nden ‘Turuncu Devrim’in’ yapıldığı Bağımsızlık Meydan’ına kadar yürüdü.

 

Ünlü cadde ve Kiev hakkında bilgi alan, Bakan Yıldız ve heyeti meydanda bir sürpriz bekliyordu. Meydanda fare kostümlü bir vatandaş Taner Yıldız ve beraberindeki heyet fotoğraf çektirirken aniden kareye girdi.

 

Fare kostümlü vatandaşın bakanın önünde değişik hareketler yapması dikkat çekerken basın mensupları ‘enerji bakanlığında köstebek mi var’ esprileri yaptı.

 

Büyükelçilik korumalarının fare kostümlü vatandaşa fotoğraf çektirdiği kişiler ve heyet hakkında bilgi vermesi üzerine fare bu sefer bakandan harçlık istedi. İstediğini fazlasıyla alan fare kostümlü vatandaş daha sonra sessizce ortalıktan kayboldu.

 

Bakan Yıldız ve beraberindeki heyet daha sonra gazetecilerle kendisini takip eden gazetecilerle birlikte fotoğraf çektirdi.

 

Hreşçatik ve Bağımsızlık Meydanı’nda gezen Bakan Yıldız ve beraberindeki heyet daha sonra Türkiye’ye hareket etti.

 

Taner Yıldız’ı Türkiye’nin Kiev Büyükelçisi Mehmet Samsar uğurladı.

YUNUS ERDOĞDU | KİEV – CİHAN

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]