Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

[HAVA DURUMU] Küresel ısınmayı görenler selam söylesin!

Soğuklar geri dönüyor. Ukrayna’yı 3-4 günlüğüne terk eden dondurucu soğuklar 7 Şubattan itibaren geri dönüyor.

Ukrayna Meteoroloji Merkezinden yapılan açıklamada, doğu illerinde Salı gününden itibaren hava sıcaklığının gece yer yer – 28’i bulacağı bildirildi. Batıda -18’ler civarında seyredecek soğuk hava Kırım’da -10’u geçmeyecek.

Meteoroloji Merkezi Başkanı M. Kulbida tarafından yapılan açıklamada soğuklar ayın 11-13’ünde, 1-3 Şubat benzeri -30 dereceyi bulabilecek.

Kulbida, ayın 15’inde itibaren soğuğun şiddetini yitirmeye başlayacağını, fakat yine de gece sıcaklığının -10 ila -18, gündüz sıcaklığının -6 ila -12 derece civarında görüleceğini ilave etti.

22 Şubata kadar havada kayda değer bir ısınmanın beklenmeyeceği, ayrıca önemli yağışın da görülmeyeceği de gelen bilgiler arasında yer aldı.

ULYANA DERMENCİ | WWW.UKRAYNAHABER.COM

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]