Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

THY, Ukrayna’dan İstanbul’a her şey dahil git-gel 151 dolar dedi

Seyahatlerini önceden planlayanlar çok ucuza uçuyor. Türk Hava Yolları’nın 31 Ocak – 20 Şubat 2012 tarihleri arasında Ukrayna’nın dört şehri Simferopol, Donetsk, Dnipropetrovsk, Lviv çıkışlı İstanbul varışlı “Early Bird” adlı şok promosyon ücretinin gidiş-dönüş, tüm vergi ve harçlar dahil 151 dolar olduğu bildirildi.

Ayrıca İstanbul çıkışlı Ukrayna (Simferopol, Donetsk, Dnipropetrovsk, Lviv) ve Gürcistan’ın başkenti Tiflis varışlı uçuşların fiyatı ise 119 euro olarak belirlendi.

Kampanyadan yararlanmak için biletlerin 31 Ocak 2012 ile 20 Şubat 2012 tarihleri arasında (seyahatten 30 gün önce olmak kaydıyla) alınması, seyahatin 1 Mart 2012 ile 30 Nisan 2012  tarihleri arası için planlanması ve maksimum kalış süresinin 10 gün olması gerekiyor.

Ayrıca İstanbul dışında başka bir yurtiçi noktasına İstanbul aktarmalı olarak kampanya dahilinde seyahat etmek isteyen yolcular gidiş-dönüş sadece 50 Dolar (vergi hariç) ilave ücret ödeyerek kampanyadan yararlanabiliyor.

Rezervasyon, satış ve geniş bilgi için www.turkishairlines.com sitesinden veya Simferopol, Donetsk, Dnipropetrovsk, Lviv ofislerinden bulabilirsiniz.

YUNUS ERDOĞDU | UKRAYNAHABER.COM

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]