Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

Moldova’da Türk işadamı öldürüldü

Moldova’nın başkenti Kişinev’de, bir Türk işadamı evinde ölü bulundu. Türk vatandaşının boğularak öldürüldüğünü açıklayan polis, olayın hırsızlık sonucu meydanan gelmiş olabileceği üzerinde duruyor.

Moldova’nın başkenti Kişinev’in Rişcani semtinde apartman dairesinde 62 yaşındaki Türk İsmail İsmet Bayındır’ın ölü bulunduğu açıklandı. Kişinev Emniyet Genel Komiserliği sözcüsü Adrian Zhovmir yaptığı açıklamada ”Rişcani’de daire kiralayan Türk vatandaşının bir arkadaşı bizi aradı. Ön kapının açık olduğunu gördüğünü, daireye girdiğini ve arkadaşının ölmüş gördüğünü söyledi. Bunun üzerine güvenlik güçlerinin olay yerine giderek incelemelerde bulundu. Türk vatandaşının boğularak öldürüldüğünün ortaya çıktı.” dedi.

Moldova’da hayatını kaybeden Türk vatandaşının Kişinev’de inşaat sektöründe çalıştığı kaydedildi. Emniyet Genel Komiserliği sözcüsü Adrian Zhovmir ayrıca dairenin içinde her şeyin dağıtıldığını belirterek,

“Görünüşe göre suçlu ya da suçlular bir şey arıyordu. Belki mücevher, belki para.” ifadelerini kullandı.

ROMANYA TÜRK İŞADAMLARI DERNEĞİ TİAD BAŞKANI OLARAK GÖREV YAPTI

Romanya’da faaliyet gösteren TİAD işadamları derneğinde bir dönem başkanlık yapan İsmail İsmet Bayındır’ın halen TİAD onursal başkanı olarak ilişkilerini devam ettirdiği belirtildi. Romanya ve Moldova Türk iş camiası olayın detaylarının açıklanması belirterek olayın vahşet olduğunun altını çizdi.

MEHMET ZOR KAYA | KİŞİNEV – CİHAN

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]