Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

THY, Ukrayna ve Gürcistan’a her şey dahil 119 euroya uçuyor

Türk Hava Yolları (THY), İstanbul’dan Ukrayna’nın Donetsk, Dnipropetrovsk, Lviv, Simferopol şehirlerine ve Gürcistan’ın başkenti Tiflis’e gidiş-dönüş herşey dahil 119 euroya uçuracak.

Yapmış olduğu şok fiyatlı kampanyalarına her gün bir yenisini ekleyen THY, şimdi de Ukrayna’nın 4 önemli kültür, turizm, ticaret ve eğitim kenti Donetsk, Dnipropetrovsk, Lviv ve Simferopol ile Gürcistan’ın tarihi İpek Yolu üzerinde yer alan endüstri ve kültür şehri başkent Tiflis’e gidiş-dönüş tüm vergi ve harçlar dahil 119 euroya yolcularını taşıyor.

Üstelik Tiflis’e gidecek yolcular vizesiz ve pasaportsuz olarak seyahatlerini gerçekleştirebilecek.

Kampanyadan yararlanmak için biletlerin 31 Ocak 2012 ile 20 Şubat 2012 tarihleri arasında (seyahatten 30 gün önce olmak kaydıyla) alınması, seyahatin 1 Mart 2012 ile 30 Nisan 2012 tarihleri arası için planlanması ve maksimum kalış süresinin 10 gün olması gerekiyor.

Ayrıca İstanbul dışında başka bir yurtiçi noktadan İstanbul aktarmalı olarak kampanya dahilindeki 5 noktaya seyahat etmek isteyen (gruplar hariç) yolcular gidiş-dönüş herşey dahil sadece 40 euro ilave ücret ödeyerek kampanyadan yararlanabiliyor.

Herşey dahil 119 euroluk biletler THY’nin resmi web sitesinden temin edilebileceği gibi, tüm THY satış ofisleri ve acentelerden her şey dahil 129 euroya temin edilebililiyor.

40 İç hat 149 dış hat olmak üzere 189 şehre uçuş düzenlemekte olan THY, tüm dünyada günde 21 bin 230 sefer ile 189 ülkede bin 290 noktaya hizmet veren Star Alliance havayolu ittifakı üyesi. THY ve uçuşlar ile ilgili detaylı tüm bilgilere www.thy.com web sitesinden, 444 0849 numaralı Çağrı Merkezi’nden veya satış ofislerinden ulaşılabilir.,

YUNUS ERDOĞDU | KİEV – CİHAN

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]