Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
DünyaHaberlerSpor

Putin’den futbolseverlere Ukrayna’ya ücretsiz ulaşım sözü

Ukrayna ve Polonya’da 2012’de düzenlenecek Avrupa Şampiyonası karşılaşmaları için de futbolseverleri ücretsiz taşıma sözü verdi.

Rusya’nın iki büyük hava ulaşım şirketi Aeroflot ve Transaero’nun bir ya da iki uçağını Rus futbolseverleri taşımak için ayırabileceğini ifade eden Putin, “Reklam amaçlı olarak bunu iki şirketimizden istesek çok büyük para kaybı yaşamazlar” dedi. Putin futbolseverlerin oyunlar için ulaşımlarda daha ucuz bilet taleplerini de dikkate alacaklarını söyledi.

İflasın eşiğinde olan futbol takımları ile ilgili de kamu şirketlerinin sponsorluk katkısında bulunmaları için talepte bulunacağını kaydeden Rusya Başbakanı, “Onlara emir ya da isteğimi ileteceğim. Kamu şirketleri olduğu için onları zorlayamam. Ancak kulüplere yatırım yapmaları için onlardan istekte bulunabilirim” taahhüdünde bulundu.

2018 Dünya Kupası’na katılacak sporseverler için biletleri olmaları durumunda vize uygulamayacaklarını kaydeden Putin, tüm taraftar kulüplerinden gelecek turistlere yardımcı olmalarını istedi. Putin futbol taraftar kulüpleri ve futbolseverlerin takımlarla işbirliği içinde 2018 için harika bir organizasyon yapacaklarını ifade etti.

Putin’in taraftar kulüp temsilcileri ile düzenlediği toplantıya UEFA Başkanı Michel Platini ve FIFA Başkanı Joseph Blatter da katıldı.

Cihan

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]