Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

[FOTO GALERİ] Femen bordo bereliler ve hemcinslerinin gazabına uğradı

Her fırsatta soyunmayı adet edinen Ukraynalı kadın hareketi Femen, bastıkları mahkemede bordo bereliler ve hem cinslerinin gazabına uğradı.  Kadın haklarını çıplaklıklarını kullanarak koruduklarını iddia eden Femen’in bu sefer de hedefinde iktidardaki Bölgeler Partili milletvekilinin restoranda kız döven oğlu Roman Landik vardı.

Femen bu seferki eylemini ülkenin güneydoğusunda Rusya sınırındaki Lugansk Bölgesi’nde “Ukrayna’da rezillik” adı altında gerçekleştirdi.

Mahkemenin sanık Roman Landik’i serbest bırakacağını duyan kadın hareketi mahkemeyi bastı. Basın ordusunun yalnız bırakmadığı, Femen üyesi kadınları ise bordo bereliler engelledi. Mahkeme koridorlarını attıkları çığlıklarla birbirine katan çıplak eylemciler bordo bereli özel ekiplere zor anlar yaşattı. Femen’in kadın eylemcileri en sonunda güvenlik güçlerinde derdest edilerek gözaltına alındı.

UKRAYNALI KADINLAR FEMEN’E KARŞI
Femen mahkemeyi birbirine katarken mahkeme önünde yine kadınlardan oluşan bir gurup ise Femen karşıtı eylem yaptı. Femen karşıtı hanımların hemcinslerine karşı ellerinde; “Femen’in namusu var mı?”, “Politik Fahişeler”, “Kendini Satan Ülkesini de Satar” ve “Çıplaklığınızla Ancak İnternette Çocuk Neşelendirirsiniz” dövizleriyle eylem yapması da dikkat çekti.

Yaz aylarında bir restoranda gerçekleşen “kız dövme” suçundan yargılanan milletvekili oğlu Roman Landik’in ise çıkarıldığı mahkeme tarafından serbest bırakıldığı bildirildi.

Yunus Erdoğdu – Ukrayna Haber

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]