Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

Türkiye, 2012’ye havai fişeklerle girdi

Türkiye, 2012’ye İstanbul, Ankara ve İzmir gibi büyük şehirlerde yapılan kutlamalarla girdi.

İstanbul’da Taksim, Nişantaşı, Ortaköy ve Kadıköy, Ankara’da Kızılay Meydanı, İzmir’de ise Konak çevresi kutlamaların adresi oldu. Yağan yağmur ve verilecek konserin iptal edilmesi Taksim’deki katılımın beklenenin oldukça altında kalmasına sebep oldu. 150 kamera ile Taksim ve Nişantaşı’nı izleyen ekipler asayiş durumunda anında müdahale etti. Güven timleri 1 yankesici ile 2 tacizciyi gözaltına aldı. Yeni yıla Ortaköy’de girmek isteyenler de köprü manzarasıyla 2011’in son fotoğrafını çektirmek için sıraya girdi. Kutlamaların bir diğer adresi olan Nişantaşı’ndaki Abdi İpekçi ve Teşvikiye Caddesi ses ve ışık gösterilerine sahne oldu. Bu arada vatandaşlar eğlenirken örgüt sempatizanları da boş durmadı. Gündüz saatlerinde olay çıkaran korsan eylemciler, gecenin ilerleyen saatlerine doğru Beyoğlu ve Şişli’de molotof atarak insanların huzurunu bozmaya çalıştı. Çevik Kuvvet ekipleri, sabaha kadar kritik noktalarda önlemlerini artırdı.

MEKKE’NİN FETHİ DE KUTLANDI

Mekke’nin İslâm ordusu tarafından fethedilişinin 1381. yıldönümü de İstanbul, Adana, Samsun, Balıkesir, Sivas ve Isparta’da yapılan programlarla kutlandı. Anadolu Gençlik Derneği tarafından düzenlenen programlarda hafızlar Kur’an-ı Kerim okudu, dualar edildi. İstanbul Fatih Ali Emiri Kültür Merkezi’nde gerçekleşen kermesin geliri Van’daki depremzedelere bağışlandı.

Serkan Sağlam, Abdulkadir Cembekli, Salim Serdar Köksal, İlhan Çulha, Yavuz Şahin – İSTANBUL – ZAMAN

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]