Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

U19 Avrupa Şampiyonası yarın Litvanya’da başlıyor

Litvanya’da yarın başlayacak 2013 U19 Avrupa Şampiyonası’nda yer alan U19 Milli Takımı, her yıl düzenlenen U19 Avrupa Şampiyonası’na en son 2011’de katılmıştı.<br/>
Romanya’da yapılan şampiyonaya 2-0’lık Sırbistan mağlubiyeti ile başlayan Türkiye, daha sonra Belçika ile 1-1 berabere kalmış, İspanya’yı da 3-0 yenmesine rağmen grup aşamasında elenmişti.

2009’da Ukrayna, 2006 yılında ise Polonya’da düzenlenen U19 Avrupa Şampiyonası’nda gruplardan çıkmayı başaramayan U19 Milli Takımı, en önemli derecesini 2004 yılında yaptı.

İsviçre’de yapılan organizasyonda Polonya, İspanya ve Almanya ile aynı grupta yer alan Türkiye, toplam 4 puanla yarı finale yükseldi. Yarı finalde ev sahibi İsviçre’yi 3-2 yenen Milli Takım finalde İspanya ile karşılaştı. Maçı 1-0 kaybeden Türkiye, Avrupa ikincisi oldu.

CİHAN

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]