Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

Carvalhal: Öncelikli hedefimiz gruptan çıkmak

Beşiktaş Teknik Direktörü Carlos Carvalhal, Stoke City ile oynayacakları karşılaşmada öncelikli hedeflerinin gruptan çıkmak olduğunu söyledi.

Yarın akşam UEFA Avrupa Ligi E Grubu’nda Stoke City ile oynanacak karşılaşma öncesinde Nevzat Demir Tesisleri’nde düzenlenen basın toplantısına konuşan Portekizli çalıştırıcı, “Beşiktaş camiası olarak çok mutluyuz. Uzun bir zamandır bizden uzak olan Tayfur Havutçu, Serdal Adalı ve Ahmet Ateş, dün akşam aramıza döndü. Bunun mutluluğunu yaşıyoruz.” diye konuştu. Carvalhal, Stoke City ile oynanacak karşılmaşma içinse şunları söyledi: “Yarın akşam ilk hedefimiz bu grubu geçip bir sonraki raunda kalmaktı. Grupta oynanan ilk maçtan önce bu grubun çok zorlu olduğunu hatta grubun kaderinin son maça bile kalabileceğini söylemiştim. Şu anda biz iyi durumdayız. Gruptaki durumumuz daha çok kendi elimizde olan şeylere sahibiz. Son maçlara baktığımız zaman iyi bir performans gösterdik. Kendi sahamızda oynayacağımızdan dolayı bu maç bizim için ayrı bir önem taşıyacaktır. Taraftarımızın da desteğiyle kazanmak istiyoruz. Son antrenmanımızı yaparak yarınki maçı bekleyeceğiz. Rakibin bize göstereceği sürprizi yaşamamak için, onlara sürpriz yaşatmak için çalışacağız. Üç puana odaklandık.” Tecrübeli çalıştırıcı, rakibin iyi ve eksik yönlerini bildiklerini, kendi oyunlarını sergileyerek maçı kazanmak istediklerini dile getirdi.

Bir gazetecinin ‘Gruptan çıkarsa bundan sonra hedef ne olacak?’ şeklindeki sorusuna ise başarılı çalıştırıcı, “Öncelikle yarınki maçı bitirelim, daha sonra hedef koyabiliriz.” diye cevap verdi.

Başka bir gazetecinin ‘Beşiktaş’ın gruptan çıkabilmesi için galibiyet hatta beraberlik de yetiyor. Bu nedenle yenemiyorsan yenilmeme gibi bir düşünceniz de olabilir mi?’ sorusuna ise başarılı teknik adam, şunları söyledi: “Ben oyuncularıma en önemli hedef olarak bir sonraki grupta bulunmayı belirledim. İlk hedefimiz bu turu geçip bir üst turda yer almak. Bunun için bize galibiyet veya beraberlik yetiyor. Önce güvenliğimizi sağlayıp daha sonra kazanmak için çalışacağız.”

Carvalhal, ‘Şampiyonlar Ligi’nden elenen birçok takım UEFA Avrupa Ligi gruplarına kaldı. Bunun için neler söyleyeceksiniz?’ sorusuna ise “Öncelikli olarak ikinci tura geçelim. Turu geçtikten sonra bu yorumları yapacağız. Her takımın ayrı bir zorluğu var. Belki bu gruptan sonra daha kuvvetli rakipler olabilir. Bu maç bittikten sonra kimseyi küçümsemiyoruz. Daha sonra hedefimiz belil olacak.” diye konuştu.

Yabancı bir gazetecinin ‘Stoke City’deki atmosferi gördünüz. Yarın İnönü Stadı’nda nasıl bir atmosfer olacak?’ şeklindeki sorusuna Carvalhal, “Orada çok iyi bir atmosfer vardı. Yarın akşam çok farklı bir atmosfer olacak. Beşiktaş taraftarı bana göre dünyanın en iyi taraftarı. Ben böyle bir takımın ve taraftarın hocası olduğum için kendimi şanslı hissediyorum.” dedi. Carvalhal, Stoke City’nin bu sezonu iyi geçirdiğini ancak yarın onları bu sezonun en zor maçının beklediğini sözlerine ekledi.

Cihan

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]