Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

Ankara Büyükelçiliği, Kırımlı için taziye mesajı yayınladı.

11 Aralık’ta vefat eden eski Turizm ve Tanıtma Bakanı Ahmet İhsan Kırımlı için Ukrayna’nın Ankara Büyükelçiliği taziye mesajı yayınladı.

Ankara Büyükelçiliği’nin mesajında;

“11 Aralık 2011 tarihinde Türkiye Cumhuriyeti’nin siyasi ve sosyal hayatının geliştirilmesinde büyük bir katkıda bulunan, Türkiye’de yaşayan Kırım Tatar topluluğun babası ve Ukrayna’nın büyük dostu olarak bilinen Saygıdeğer Dr. Ahmet İhsan Kırımlı aramızdan ayrılmıştır.

Sayın Dr. Ahmet İnsan Kırımlı uzun yıllar boyunca Türk halkın refahına yönelik Türkiye Cumhuriyeti’nin güncel siyasi süreçlerinde önemli bir yer alıp Ukrayna ile Türkiye Cumhuriyeti arasındaki ilişkilerin dostluk köprüsü olan Kırım Tatar halkının yaşam standartlarının arttırılmasında son derece önemli katkıda bulunmuştur. Kendisi, parlak kişiliği ve iki ülkenin halkları için yaptığı iyilikleri ile hayatlarımızda büyük bir servet  kalplerimizde ise zamanın asla silemeyeceği en güzel anıları bırakmıştır.” denildi.

Kırımlı’nın cenazesi, 14 Aralık Çarşamba günü Balıkesir Paşa Camisi’nde kılınacak ikindi namazının ardından Başçeşme Mezarlığında toprağa verilecek.

www.UkraynaHaber.com

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]