Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

[VİDEO VE FOTO] Timoşenko’nun temyiz duruşması başladı

Rusya ile yaptığı doğalgaz alım anlaşmalarında görevini kötüye kullanmaktan 11 Ekim’de hakkında 7 yıl hapis cezası verilen eski Ukrayna Başbakanı Yuliya Timoşenko’nun avukatları ve kızı Yevgeniya Karr bugün temyiz mahkemesine başvurdu.

Kiev Temyiz Mahkemesi’ndeki ilk duruşmada, Timoşenko’nun avukatları hakimlerin yanlı oldukları iddiasıyla reddi haklim talebinde bulundu. Mahkeme heyeti reddi hakim talebini kabul etmedi.

Sağlık Bakanlığı eski Başbakan’ın sağlık durumunun duruşmalara katılmaya elverişli olmasını bildirmesine rağmen Timoşenko, sağlık durumunun kötü olduğu gerekçesiyle mahkemeye gelmedi. Avukatlar Timoşenko’nun temyiz duruşmalarının ileri bir tarihte görüşülmesi talebini de mahkemeye iletti.

Yunus Erdoğdu – Kiev – Cihan

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]