Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

UFF Başkanı Surkis’in kırık bacağı şans getirdi!

Şahtar Futbol Kulübü Başkanı Rinat Ahmetov, Antalya’da futbol maçı sırasında bacağını kıran Ukrayna Futbol Federasyonu (UFF) Başkanı Grigoriy Surkis’e ilginç bir tavsiyede bulundu.

Şahtar’ın ünlü patronu Rinat Ahmetov, kendi bacağı kırıldığı dönemde, kulübünün bütün maçlarını kazandığına atıfta bulunarak UFF Başkanı Grigoriy Surkis’in bacağının kırılmasının da milli takıma uğur getireceğine inandığını söyledi.

Konuyu değerlendiren Rinat Ahmetov; “Bacağım iyileşir iyileşmez maçları kaybetmeye başladık. Baksanıza Grigoriy bacağını kırdıktan sonra Ukrayna milli takımı iki maçını da aldı. Surkis de, Euro 2012 şampiyonası bitene kadar koltuk değneğiyle gezsin şampiyona sonuna doğru yavaş yavaş iyileşsin” tavsiyesinde bulundu.

Ulyana Dermenci – UkraynaHaber.com

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]