Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

[VİDEO] Kura günü Kiev’de yıldızlar geçidi

Ukrayna ve Polonya’nın ortaklaşa düzenledikleri Avrupa futbol şampiyonası Euro-2012 finallerinin kura çekimi Kiev’de yapıldı. Kura çekimi çerçevesinde türlü kültürel etkinlikler de düzenlendi.

UEFA ve organizatörler tarafından davet edilen yaklaşık 700 özel misafirin katıldığı kura çekimi töreninde pek çok ünlü ismin arasında, başta Zidan, Henri, Suarez, Van Basten, Shimichel gibi efsanevi futbolcular da bulundu. Ayrıca 80’i Ukraynalı olmak üzere 500 medya mensubu olayları izleyip okurlara aktardı.

Başlangıçta Ukraynalı şarkıcı Camala ve başka sanatçıların sahne alacağı kura çekimi töreni, trafik sıkıntısıyla, yıldızlar geçidiyle, binlerce gönüllü ile Kiev şehrinde olağanüstü bir gün yaşattı.

Kiev’in merkezi olan Maydan’daki dev ekrandan da izlemenin mümkün olacağı tören TV’den 54 dakikalık bir canlı yayın programıyla dünyaya yansıtıldı.

Ulyana Dermenci – UkraynaHaber.com

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]