Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

Lviv’in yeni stadyumunda ilk karşılaşma bu akşam

Avusturya ve Ukrayna milli futbol takımları, yeni inşa edilen Lviv stadyumunda bu akşam 21.00’da karşı karşıya gelecek.

Stadyumun resmi açılışı yapıldığında inşaatı henüz bitmemişti. Kalan eksiklerin 15 Kasım tarihine kadar tamamlanacağı bildirilmişti. Bu nedenle çatı ve yer döşemesi daha yeni tamamlanmış. Stadyumda en son ışık ve ses sistemlerinin ayarları yapılmış.

Avusturya-Ukrayna maçına bilet bulmak ayrı bir dert oldu. Çünkü stadyumun kapasitesi 32 bin seyirci iken satış için sadece 6 bin bilet verildi. 2012 Avrupa Futbol Şampiyonasının Ukrayna tarafından müdürü Markiyan Lubkivskiy, bilet sıkıntısının satış sisteminin yetersiz olmasından kaynaklandığını düşünüyor.

Bu arada maç için Lviv’e gelen Ukrayna milli takımı uçağı piste inerken tehlike atlattı. Uçağın indiği pistin yarısının bakım nedeniyle kapalı olması, pilotlar hava aracını ekstra frenle durdurmak zorunda kaldılar.

Maçla ilgili bir başka ilginç not da Ukrayna Milli Takımının burada Avusturya ile hiç maç yapmamış olması, fakat Avusturya milli takımının burada maç oynamış olması. 1958 yılında SSCB Avusturya milli takımı ile burada bir maç yapmıştı.

Ulyana Dermenci – www.UkraynaHaber.com

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]