Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

Kiev Borispol Havalimanı B Terminali yeniden hizmete açıldı

Ukrayna’nın başkenti Kiev’i dünyaya bağlayan Uluslararası Borispol Havaalanı’nın, B Terminali’nin tamiratı tamamlanarak yeniden yolcuların hizmetine girdi.

Yapılan tamirden sonra bekleme salonunun alanı 2 bin 790 metrekareden 5 bin 670 metrekareye çıkarıldı. Yenilenen, B Terminali’nin 4 bin 590 metrekarelik alanı dış hat yolcularına, 1 bin 80 metrekarelik alanı ise iç hatlar yolcularına ayrıldı.

Yenilenmiş bekleme salonu eskiye göre daha konforlu hale getirildi. Koltuklar sayısı artırılan bekleme salonuna da yeni kafeteryalar açıldı.

Yeni servis alanında engelli yolcuların ihtiyaçları da göz önünde tutuldu.

Borispol’de eskiden sadece A terminali iç hatlar hizmeti verirken B terminali de 1 Eylül tarihinde yeni iç hat yolcularının hizmetine açılarak Ukrayna içi seyahat eden yolculara verilen hizmetlerin kalitesi artırılmıştı. Borispol havalimanı B Terminali’nin yolcu kapasitesinin saatte 2bin 400 kişi olduğu bildirildi.

Öte yandan Türk şirketleri; Doğuş, Alarko ve YDA ortaklığı tarafından yapılan Borispol’in D Terminali ise aynı anda 14 bin kişiye hizmet verilebilecek.

Kiev – Cihan

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]