Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

Muğla Üniversitesi’nden IV. Dünya Dili Türkçe Sempozyumu’na davet

Muğla Üniversitesi Rektörü, Prof. Dr. Mansur Harmandar, bilim adamlarını dünya Türk dili sempozyumuna davet etti.

Prof. Dr. Mansur Harmandar davet mesajı şöyle:

“Değerli Bilim İnsanları,

Muğla Üniversitesi olarak 22-24 Aralık 2011 tarihleri arasında IV. Dünya Dili Türkçe Sempozyumu’nu üniversitemizde düzenlemekten büyük bir onur duyacağız. Küreselleşen dünyada Türk dilinin kullanım alanları ve buna bağlı olarak önemi her geçen gün artmaktadır. Siyasi ve ekonomik olarak büyüyen Türkiye’nin dili de bu gelişmelere koşut olarak büyük bir önem ve değer kazanmaktadır. Bu gelişmeler, Türkçenin bir dünya dili olma yolunda cazibe kazandığını göstermektedir.

Türkçeye karşı olan bu küresel talep, Türk dilinin önemi ile ilgili araştırma ve inceleme ihtiyaçlarını da ortaya çıkarmıştır.

Bu amaçla evrensel bilim ölçütleri çerçevesinde Türkçe ile ilgili bilgi birikimlerini paylaşmayı ve bunları geliştirmeyi arzu etmekteyiz.

Doğa, kültür ve tarih zenginliğinin merkezinde bulunan Muğla Üniversitesi, Türkçenin uluslararası bilim dünyasındaki yeri ve değerinin belirlenmesinde her türlü katkıyı sunmanın heyecanını taşımaktadır. Bu amaçla IV. Dünya Dili Türkçe Sempozyumuna katkılarınızı bekler, sizleri aramızda görmekten mutluluk duyarız.

Saygı ve selamlarımla…

Muğla Üniversitesi Rektörü – Prof. Dr. Mansur Harmandar”

www.UkraynaHaber.com

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]