Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

[FOTO GALERİ] Kiev’de 11.11.11’de evlenen Türk kimdi?

Evlilik tarihlerinin özel olmasına ve unutulmamasını isteyen çiftler, Ukrayna’nın başkenti Kiev’de de nikâh salonlarını doldurdu.

Başkent Kiev’deki sadece bir evlenme dairesinde bir günde 79 çiftin nikâhı kıyıldı. Evlenenler arasında bir de Türkiye vatandaşının olması dikkat çekti. Türk vatandaşı evlenme dairesini beyaz bir limuzinle geldi. Düğün salonundaki yetkililerde Türk’ün nikahını etkileyici buldu. Salondaki bazı kızlarda biz de Türkiye’ye gitmek istiyoruz şeklinde taleplerini dile getirdi.

Ukraynalı Kristina ile hayatını birleştiren ve turizm işi ile uğraşan Mehmet Kırgöz, sırf bu tarihte evlenmek için Antalya’dan geldiğini söyledi.

Cihan Haber Ajansı (Cihan)’na yaptığı açıklamada Mehmet Kırgöz;

“Aslında bu planlanmış bir şey değildi spontane gelişti. Eşimle iki senedir beraberliğimiz var. Daha fazla uzatmamak için kışa gelmesine rağmen ben kendisine sordum bu tarihte evlenebilir miyiz diye kendisi de istedi şimdi nasipse evleneceğiz artık” dedi.  

Biz de Ukrayna Haber olarak çifte saadet dolu bir hayat diliyoruz.

Yunus Erdoğdu – Kiev – Cihan

 

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]